Produkty pro definice apostillu (4)

Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Klouby

Klouby

Doplňková strava pro podporu kloubní funkce. Cassis ipowder®, (Ribes nigrum), vitamín C a mangan. Balení obsahuje 2 blistry po 15 kapslích velikosti 0. Černý rybíz podporuje kloubní funkci. Vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro zajištění normální funkce chrupavek a kostí. Mangan přispívá k udržení normální kostry a k normální tvorbě pojivových tkání.
Monitorování Průtoku Objemu

Monitorování Průtoku Objemu

Pomocí monitorování objemového průtoku se sledují vzduchové proudy. Obsahují kalorimetrický senzor v ochranném pouzdře. Jsou integrovány vyhodnocovací elektronika, výstupní relé, nastavovací potenciometr a LED diody, stejně jako časové relé pro překlenutí startu. Monitorování objemového průtoku je k dispozici v nominálních průměrech 75-400 mm. K dispozici jsou varianty připojení s přírubou a spojkou. Standardně dodáváno v materiálech PPs a PVC. Speciální materiály na vyžádání. Další informace naleznete na našich webových stránkách nebo přímo na vyžádání.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků